David Rønne er formand for kulturudvalget i Østerbro Lokaludvalg. Arkivfoto: Flemming Schiller

Lokaludvalg har fordelt udvalgsposter

Repræsentation: I februar blev det nye lokaludvalg på Østerbro valgt, og i marts blev det konstitueret med Allan Marouf som formand og Dan Petersen og David Rønne som næstformænd.

Nu er formændene for fagudvalgene også fundet, og der er tale om velkendte navne, som besætter disse poster. Allan Marouf er udover formandsposten for hele lokaludvalget også formand for fagudvalget for »social, sundhed og ældre«, tidligere formand for lokaludvalget Axel Thrige Laursen er formand for »byplan, teknik- og miljø«, mens David Rønne tager sig af »kultur, fritid og idræt« og Lartey Lawson er i spidsen for »familie, børn og unge.« thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Find en ledig bycykel på Rejseplanen

København falmer før tid