Thomas Heie fik lavet sin tatovering over tre omgange i et kælderlokale hjemme i ejendommen på Straussvej. Foto: Martin Sørensen
in ,

Haha 😆 Elsker 😍 Like 👍

Frem for alt: Nu er Thomas mærket for livet

TATOVERET. Thomas Heie Nielsen er inkarneret Frem-supporter og har længe ønsket sig en tatovering. Vi var med, da han blev mærket med BK Frem for altid.

Af Bo Børresen

bob@minby.dk

FODBOLD: Hvis man kan tale om, at Boldklubben Frem har et epicenter, så ligger det i komponistkvarteret i Sydhavnen, og hvis der er noget, der hedder ’en ægte sydhavner’, så er Thomas Heie Nielsen sådan en.

Der er med andre ord ikke noget at sige til, at Thomas Heie er Frem-supporter – og en inkarneret en af slagsen. Så inkarneret at det giver rigtig god mening, at hans første tatovering måtte være en Frem-tatovering.

Det med tatoveringen er imidlertid ikke en beslutning den 45-årige fængselsbetjent, som har boet i den samme ejendom på Straussvej hele sit liv, har taget over en nat:

»Jeg har villet have en tatovering siden jeg var 20, og i dag er jeg altså 45. Det skulle være den helt rigtige,« siger Thomas Heie og fortsætter:

»Der er mange, som får tatoveret Frems logo. Jeg ville gerne skille mig bare lidt ud, og da jeg er meget engageret i BK Frem Support, så besluttede jeg mig for, at det skulle være Frem Supports logo. Her indgår Frems logo også, så på den måde var det to fluer med ét smæk.

Symbol på venskab

Det rette øjeblik var også kommet, fortæller Thomas Heie:

»Min kammerat, Mads, er tatovør. Han bor på Sri Lanka, men er i Danmark her i sommer, og i øvrigt en mand hvis nåle, jeg godt vil lægge krop til. Så nu skulle det.«

Herefter var det bare at finde ud af hvor på kroppen, tatoveringen skulle laves:

»Jeg havde egentlig først tænkt den ene skulder, men da jeg så Mads’ udkast til en tatovering, var den noget større, end jeg havde regnet med. Den kunne næsten kun sidde på læggen. Der bliver den også set mere, for jeg går tit med shorts.

Det giver samtidig mulighed for at vise mit tilhørsforhold til Frem, når jeg ikke er til fodbold. Det lægger tit op til nogle gode snakke. Jeg er alt i alt superglad for tatoveringen,« konkluderer Thomas Heie, og kalder den for et symbol på et livslangt venskab:

»Da jeg startede med at følge Frems kampe for 15 år siden, var det mest på grund af fodbolden. I dag er det lige så meget… nej faktisk mere på grund af fællesskabet og de mange venskaber, man knytter i en unik klub som Frem.«

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

København er for vild om sommeren

Dame satte målrekord med hattrick