Benjamin Preisler Herbst blev ¿Årets Østerbroborger¿ ved et velbesøgt arrangement på Melchiors Plads i lørdags. Privatfoto

Superhelt fra Ndr. Frihavnsgade er Årets Østerbroborger

Prisuddeling. Benjamin Preisler Herbst blev i lørdags kåret som ‘Årets Østerbroborger 2018’ af Østerbro Lokalråd.

PRIS: Læserne af Østerbro Avis har talt. Årets Østerbroborger 2018 er Benjamin Preisler Herbst fra ’Superhelten’ i Ndr. Frihavnsgade.

Østerbro Lokalråd, der uddeler prisen efter indstillinger fra Østerbro Avis’ læsere, blev uddelt i lørdags.

Prisoverrækkelsen foregik i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival på Melchiors Plads omgivet af herlig jazz og lige så herlig sol. Pladsen har fyldt af hundredvis af mennesker i alle aldre.

Næstformand for Østerbro Lokalråd, Torkil Groving, bød velkommen, inden formand Anet Burchard holdt talen for årets prismodtager:

»Legetøj er en stor del af dit liv, og hele Østerbro takker dig hermed for dit bidrag til Østerbros aktive handelsliv,« sagde formanden til Benjamin Preisler Herbst, der driver legetøjsforretningen og familievirksomheden ’Superhelten’ i Ndr. Frihavnsgade.

»De familieejede butikker på Østerbro er der rigtigt mange af. Det er en stor værdi for Østerbro – det medfører kontinuitet og dejlig tryghed for os kunder,« sagde Anet Burchard.

Tilknytning til Østerbro

Benjamin Preisler Herbst lagde i sin tale vægt på sin tilknytning til Østerbro og i høj grad tilknytningen til handelslivet. Især er han glad for at kunne afse tid til juletræstændingsarrangementet på Trianglen i samarbejde med Østerbro Handelsforening.

»Legetøj er en stor del af dit liv, og hele Østerbro takker dig hermed for dit bidrag til Østerbros aktive handelsliv,« sagde Anet Burchard.

Prisen, diplom, buket og kurv blev herefter overrakt af Lone Minna Jensen fra Østerbro Lokalråds Kulturudvalg.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Helles herlige oase i Dragør: Et skønt mix af nyt og gammelt

Jeg gider ikke økologi, hvis det ikke smager godt