Pr-foto: Owlpuke
in ,

Festivalen Murda Twinz fylder Toftegårds Plads med punk og hardcore

FESTIVAL. Der er legendariske hardcore og punk acts i vente, når ungdomskulturhuset Underwerket i weekenden afholder tredje udgave af punkfestivalen Murda Twinz på Toftegårds Plads.

MURDA TWINZ: Ungdommens kulturhus Underwerket på Toftegårds Plads lader nu op til den tredje udgave af deres punkfestival ’Murda Twinz’, der finder sted 20.-21. juli.

Med navne som T.S.O.L (USA), Battalion of Saints (USA), Infa-Riot (UK), Dayglo Abortions (CAN) og The Restarts (UK) byder Murda Twinz igen op til to dage med punk og hardcore fra de tidlige 80’ere blandet med det bedste fra den nyere generation af punk og hardcore bands. Flere af de optrædende bands har aldrig tidligere spillet i København, så det er også en helt unik chance for at se disse koryfærer indenfor punk og hardcore, når de gæster de intime rammer i Underwerket og Valby Kulturhus.

Nu med udendørs scene

Som et nyt tiltag i år vil der blive opsat en mindre akustisk scene på Toftegårds Plads, hvor der 21. juli bliver spillet ikke-forstærket punk rock i de tidlige eftermiddagstimer. Senere på aftenen rykkes ballet indenfor, hvor du kan opleve hårdtslående hardcore og punkkoncerter i Underwerket og Valby Kulturhus.

Vil man med begge dage, kan man købe partoutbilletter til hele festivalen for 250 kroner. Ønsker man blot at deltage den ene af dagene er prisen 150 kroner.

Festivalen sker i samarbejde med Underwerket og Valby Kulturhus, og den er støtet af Valby Lokaludvalg og Nordea Fonden.

Se program og meget mere på punkfestivalens facebooside: www.facebook.com/Murdatwinzrjc/

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

75 procent flere cyklister langs Havneringen

Valby Langgade mangler cykelsti