Nu kan du både hæve og sætte penge i Danske Bank via pengeautomaten på Gl. Kongevej. Pr-foto
in ,

Sur 😠 Elsker 😍 Wow 🤩

Sæt penge i banken ude på gaden

NYT TILTAG: Danske Bank har fået sat en ny pengeautomat op ved filialen på Gammel Kongevej 160, hvor kunderne ikke kun kan hæve penge. Nej, de kan derimod også sætte kontanter i banken ved at bruge automaten.

Alt hvad der kræves for at sætte penge ind er et betalingskort og en pinkode.

Filialdirektør i Danske Banks afdeling på Gammel Kongevej, Asghar Razvi, siger:

»Selvom kontanterne efterhånden bliver færre og færre, oplever vi stadig, at vores kunder kan have behov for at komme af med kontanter.

Her skal den nye mulighed i automaten gøre det nemt og hurtigt, så vores kunder får en god oplevelse,« siger han.

Han fortæller, at der er en tendens til, at kunderne i højere grad gerne vil klare mere selv.

»Flere og flere af vores kunder ønsker at klare deres daglige bankforretninger selv, både via vores pengeautomater, på nettet, mobilen og iPad’en. Derfor ser vi hele tiden på, hvordan vi kan gøre vores tilbud til kunderne endnu bedre. Og her er den nye funktion i pengeautomaten et godt supplement,« siger Asghar Razvi, der fortæller at kunderne i højere grad efterspørger rådgivning i forbindelse med større, økonomiske beslutninger. hee

 


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Loading…

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Lokal organist spiller i Notre Dame

Frygter ny skolevej i Nordhavn