Tonny Gulløv har udgivet sin 10. bog. Den handler ligesom de to foregårnde om vikingetiden. Arkivfoto: Michael Paldan
in ,

10. bog fra Østerbroer Tonny Gulløv

Nyudgivet: Østerbroeren Tonny Gulløv har netop udgivet sin 10. bog med titlen ’Bastarden’, der handler om Blåtand, Tveskæg, Palnatoke og er en vikingesage med lang og grundig research bag.

Kort fortalt handler historien om, at Palnatoke, der er forsterfar for Harald Blåtands søn, Svend Tveskæg kæmper for at få Sven anerkendt som kongesøn af Jelingestolen og danernes næste konge. Derfor må han forsøge at opføre sig ordenligt over for Harald – hvilket han langt hen ad vejen rigtig, rigtig dårligt.

Tonny Gulløvs ønske skriver om et stykke Danmarkshistorie helt fra den gang den begyndte

»Jeg skriver udelukkende ud fra en brændende lyst til at fortælle en spændende og underholdende historie. Hvis man også kan lære noget samtidig, er det altså kun en sidegevinst. Men det er klart, at når jeg nu har brugt flere år på at researche vikingetiden, er der da en mulighed for at der sniger sig fakta ind i underholden,« skriver han i en pressemeddelelse. rem

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Værestedet hvor alle er velkomne

»Som at spørge far og mor til råds«