Den store sydamerikanske sommerfugl slap ud fra Botanisk Haves nye sommerfuglehus, og blev fundet af en familie på Østerbro, der pludselig så den eksotiske sommerfugl i haven. Privatfoto
in ,

Elsker 😍 Like 👍

Nadja, Minna og Jonas fik undsluppet sommerfugl hjem til Botanisk Have

Lille sommerfugl: Søndag fik en familie på Østerbro sig en overraskelse, da der pludselig blafrede en meget stor, blå sommerfugl rundt omkring havebordet.

Ole Gerner Jacobsen nød søndagen sammen med sin kone, nevø og to niecer, da der pludselig var uventet besøg i haven.

»Børnene kaldte på mig, da de havde opdaget en stor blå sommerfugl i haven,« fortæller Ole Gerner Jacobsen, der straks genkender sommerfuglen som en ’blå morfo’ fra sine ophold i El Salvador og Peru.

»Jeg tænker straks, at den jo må være sluppet ud fra det nye sommerfuglehus i Botanisk Have, men det tror min kone ikke på. Det er alligevel et stykke herfra Østerbro,« siger han.

Den store sommerfugl lader sig friste af en tallerken i haven, hvor den sætter sig og spiser. Herefter lykkes det Ole Gerner Jacobsen sammen med sin kone, nevø og niecer at fange den i en spand og sætte et stykke avis over.

Herefter gik Jonas, Nadia og Ninna sammen med Ole Gerner Jacobsen og hans kone Anna Awasar hele vejen til Botanisk Have, der kvitterede med gratis entré for at have leveret den undslupne sommerfugl fri.

»Da vi kom ind slap de sommerfuglen løs til stor fornøjelse for alle,« fortæller han.

Ifølge Ole Gerner Jacobsen får de at vide, at enkelte sommerfugle slap ud, da der var et hul i nettet.

Den blå morfo kunne altså vende hjem til de trygge rammer sammen med et væld af andre sommerfugle, hvor læ er garanteret og maden bliver serveret. rem

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Loading…

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Metroen kommer om et års tid

Biavler for en dag