Foto: René Mølskov
in ,

Elsker 😍

»Som at spørge far og mor til råds«

Boligkøb betyder forhandling med mægler, forhandling med banker, ejendommenvurdering og budget. Tre unge mænd har stiftet ‘Bomae’ på Vesterbro, og hjulpet kunder med boligkøb for sammenlagt 600 millioner kroner.

Tekst/foto: René Mølskov

rem@minby.dk

Støtte: »Det er en forældet tanke, at du skal stå alene med et boligkøb og forhandle med professionelle på den anden side,« siger Tomas J. Krogh, der er partner i Bomae på Vesterbrogade.

For godt halvandet år siden droppede han sammen med Christopher Wagner og Jovica Stankovic de almindelige dagjob for at hellige sig at skabe den nye virksomhed.

En kom med 8-9 års erfaring som ejendomsmægler, en anden med erfaring fra store danske banker i 10 år, og sammen fik de lavet en gennemarbejdet forretningsplan, der til sidst gav dem en eftertragtet godkendelse af Finanstilsynet til at drive finansiel rådgivning.

»Det betyder, at vi har en unik position, hvor vi som de eneste i Danmark tilbyder hele pakken inklusiv finansiel rådgivning,« siger Tomas J. Krogh.

Foto: René Mølskov

Vesterbro-handler

Siden etableringen af virksomheden for 17 måneder siden har de allerede rådgivet boligkøb for 600 millioner kroner til en blandet køberkreds. Fra kontoret på Vesterbrogade dækker de hele hovedstaden.

»Det er vores erklærede mål, at det skal være lige så normalt som at bruge en ejendomsmægler. Vi skal lave om på måden, man køber bolig på. Hvorfor skal man som køber stå alene over for de professionelle?,« spørger han.

De tre partnere har kendt hinanden i mange år. To af dem siden barndommen og i mange år, har de talt om, og taget tilløb til, at tage springet og begyde køberrådgivningen. Nu passede brikkerne i deres respektive liv, og de hoppede ud i det.

De rådgiver i hele processen og hjælper med alt fra afklaring til forhandling med banker og mæglere. Og for berigtigelse, skøder, tinglysning og så videre.

»Vi har desuden nogle stordriftsfordele, der gør, at når vi henter lån ind, har vi en væsentlig bedre aftale. Allerede der, har de sparet det, vi koster. Og allerede der er vi en værdi for kunderne,« siger han.


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Loading…

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

10. bog fra Østerbroer Tonny Gulløv

Sonjas luksus-lingeri byder på franske fristelser i Smallegade