Stig Elling og hans mand Steen Andersen måtte i sidste uge sige farvel til deres hund Lui. Arkivfoto: Martin Sørensen
in ,

Stig Elling har mistet sin Lui

FARVEL: Den tidligere rejsekonge Stig Elling og hans mand Steen Andersen er i sorg. De måtte i sidste uge sige farvel til deres hund Lui på 11 år. Den lille gravhund var en kendt hund på Frederiksberg og kunne ofte ses i godt selskab med sine ejere, når den blev luftet i Frederiksberg Have.

Stig Elling og Steen Andersen valgte at få Lui aflivet, da den havde brok og forstørret prostata.

Parret har endnu ikke besluttet, om de vil have en anden hund. hee


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Se ny fantasyfilm og hils på skuespillerne

Borgernes vagthund bider igen