DSB-s nymalede S-tog kørte fredag ud på sin første tur i ny maling. Pr-foto: Nicolai Perjesi/DSB

S-tog kører ud i sommeren i ny maling

OPMALET: Fredag formiddag kørte det første S-tog i ny bemaling ud på det københavnske S-togsnet. Malingen er et af de første skridt i en længere rejse mod at opgradere, modernisere og levetidsforlænge DSB’s togmateriel. Toget er malet i DSB’s signaturfarve, som på sigt skal give alle togene det samme udtryk, og samtidig har det fået en tydelig grå kontrastfarve ved dørene, der gør det lettere for eksempelvis svagtseende at finde dem.

S-toget skulle alligevel renoveres, og ved den lejlighed er det blevet malet og folieret, og det har derfor ikke kostet ekstra penge, men det har blot fået fornyet udtrykket, så det kommer til at passe til DSB’s fremtidige look.

Det første tog skal give erfaringer med den nye bemaling, som resten af flåden skal have i forbindelse med kommende renoveringer. I 2019 vil DSB starte arbejdet med at male de resterende 134 S-tog. belo

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Lokal organist spiller i Notre Dame

Se ny fantasyfilm og hils på skuespillerne