Der er snigpremiere på fantasyfilmen -Landet af glas- 18. juli i Falkoner Bio. Pr- foto
in ,

Se ny fantasyfilm og hils på skuespillerne

I BIFFEN: For en flad halvtredser kan du få en ganske særlig oplevelse i Falkoner Bio på Falkoner Plads midt i sommerferien.

Biografen laver en snigpremiere 18. juli på filmen fantasyfilmen ’Landet bag glas’, hvor du har mulighed for at se filmen og få taget en selfie med skuespillerne.

Filmen handler om Jas, der bor alene med sin far på et nedlagt gartneri. En dag finder Jas en pige og en gammel dame, der skjuler sig i laden.

De hedder Neia og Alva og har vildt hår og underligt tøj på. Jas fortæller om dem til sin bedste ven Isak, og snart kommer et par agenter fra en hemmelig efterretningstjeneste, og så skal der ikke røbes mere her.

18 juli kommer nogle af skuespillerne på besøg kl. 11.30, og kl. 12 går biografgængerne ind i biografen, hvor skuespillerne vil underholde med små historier. Filmen starter kl.12.10.

Skuespillerne du kan møde, er de tre børn i hovedrollerne, der blandt andet tæller Flora Ofelia Hofmann Lindahl, der vandt MPG i 2015, og de to voksne skuespillere Jeppe Vig Find og Marie Rønn, de har begge en fortid i Ramasjang.

Med i prisen er også lidt snacks, juice og jellybeans.

Filmen har premiere 19. juli, så du er hermed inviteret til en snigpremiere 18. juli, og du kan bestille billetter på www.nfbio.dk hee


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

S-tog kører ud i sommeren i ny maling

Stig Elling har mistet sin Lui