Foto: René Mølskov
in ,

Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Direktør uddelte 100 ruller toiletpapir med Trump

Fredag formiddag stod en tigerklædt direktør fra Jylland på Vesterbrogade for at uddele 100 ruller toiletpapir med Donald Trumps ansigt på. Jan Emil Brøndum, der er direktør i kæden Billig-Billy, var trukket i tigerdragten for at markere åbningen af den første butik i hovedstaden.

Med åbningen på Vesterbrogade er butikskæden Billig-Billy nået op på ni butikker i alt. De første otte butikker er fordelt i de jyske byer Aarhus, Aalborg, Hjørring, Randers og Viborg, og selvom København er ukendt terræn for Billig-Billy, har direktøren høje forventninger til den kæde han i en pressemeddelelse selv kalder “En jysk rodebutik i et omfang københavnerne aldrig har set før”. rem

Pressefoto


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Havnebusserne sejler på el fra 2020

Lokal organist spiller i Notre Dame