Connie Sandgreen åbnede Vanløse Hundesalon på Linde Allé efter en årrække med stress. Nu er hun tilbage. Foto: Martin Sørensen

Connie er vild med at klippe hunde

Vanløse Hundesalon er åbnet på Linde Alle. Efter få års pause er den erfarne hundeklipper Connie på benene igen.

Hun husker stadig dagen. 28. november 2016, hvor Connie Sandgreen stod i sin hundesalon i Hvidovre og klippede en hund. Pludselig trillede tårene ned ad kinderne, og hun måtte lægge saksen og børsten fra sig og ringe til en veninde.

Kroppen sagde fra. Mange måneder med psykisk pres var blevet for meget, og Connie Sandgreen blev sygemeldt og måtte opgive arbejdet som huneklipper og sælge salonen, som hun havde haft i 23 år.

Det er derfor en ekstra glad kvinde, vi møder på Linde Allé 28. Her har hun netop åbnet egen hundesalon og glæder sig til at frisere og klippe vanløsehunde.

»Jeg troede aldrig, jeg skulle komme til at blive hundeklipper igen. Men pludselig fik jeg det bedre, og omkring jul lavede jeg en forretningsplan og præsenterede den for banken, og så kunne jeg åbne her i maj,« fortæller Connie Sandgreen. I Vanløse Hundesalon er der plads til både små og store hunde, og Connie Sandgreen har styr på de firbenede, som hun vasker, tørrer og klipper.

»Der er ingen hunde, der kan lide det – men jeg forsøger at gøre oplevelsen så god som mulig – jeg er vild med at klippe hunde – det har jeg gjort siden jeg var helt ung,« fortæller Connie Sandgreen.

Hun bor på Amager, men er vild med Vanløse.

»Jeg elsker stedet her og jeg er medlem af Vanløse Erhvervsforening,og jeg synes, at de gør meget for os erhvervsdrivende,« siger Connie Sandgreen.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Pavillonen ved Karens Minde giver den fuld jazz

Folehavens forandringer skal komme alle beboere til gode