Niels HP Duo er en af de mange gode koncerter, du kan opleve, når Det Blå Sydhavnen på Sluseholmen og Teglholmen inviterer til sommerjazz. Pr-foto
in ,

Jazzen tager ud i Sluseholmens blå

MERE JAZZ. Det blå Sydhavnen, som Sluseholmen og Teglholmen kaldes, skriger efter kultur og events, så den tete har de tre lokale steder Restaurant Vandvid, Kellermanns Café og Teglværket taget. I denne uge er det dog kun de to førstnævnte, der byder på jazz.

FREDAG 6. JULI:

NIELS HP DUO

HVEM: Niels HP har en af de mest markante stemmer i dansk soul. Sammen med Søren Heller smitter de tilskueren med legelyst og åbenhed.

HVORNÅR: 6. juli kl. 16.00 i Restaurant Vandvid

PRIS: 50 kroner i døren

 

LONE SELMER TRIO

HVEM: Lone Selmer starter Songbook Days på Kellermans Cafe når hun fortolker nye som gamle danske sange og amerikanske standards i nye og uventede gendigtninger skrevet af sangerinden

HVORNÅR: 6. juli kl. 19.00 på Kellermanns Café

 

MERE JAZZ I VALBY: Vind billetter til sommerjazz i Valby

 

LØRDAG 7. JULI

SIEVERT & QUIST MØLLER DUO

HVEM: Danmarks ’Grand Old Man’ på den akustiske guitar Christian Sievert spiller sammen med sin legekammerat og perkussionist Flemming Quist Møller.

HVORNÅR: 7. juli kl. 16.00-18.00 i Restaurant Vandvid

PRIS: 50 kroner i døren

 

MERE JAZZ I SYDHAVNEN: Pavillonen ved Karens Minde giver den fuld jazz

 

HIT LOVERS

HVEM: Du kan godt kridte festskoene, når Kellermanns Café får besøg af Hit Lovers med Morten ’Luco’ Luckow i front for en på alle måder sejswingende kvartet med versioner af kendte sange af bl.a. David Bowie, Depeche Mode og Bill Withers.

HVORNÅR: 7. juli kl. 19.00

 

SØNDAG 8. JULI

MARTINI ACCORDION TRIO PLAYS BRAZIL

HVEM: Tre stærke navne fra den københavnske jazz kaster sig over det Brazilianske repertoire. Samba, Choro, Bossa Nova & folkemelodier.

HVORNÅR: 8. juli kl. 16.00 i Restaurant Vandvid.

PRIS: 50 kroner i døren.

 

WAVE BLUES BAND

HVEM: Så er der Songbook-søndag med den karismatiske Linda De Las Mercedes i front. Glæd dig til Wave Blues Band med deres swingin’ blues og forrygende jazz’y numre smagfuldt hentet fra den store blå sangbog.

HVORNÅR: 8. juli kl. 13.00.

PRIS: Gratis

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Vanløse får kæmpe byfest

VIND BILLETTER TIL SOMMERJAZZ I VALBY