PR-foto
in ,

Like 👍

Morgenkaffe i gemt gårdhave

I en gård i Kronprinsessegade har designvirksomheden &tradition indrettet et hyggeligt pusterum til den travle hverdag ude på gaden.

Den danske designvirksomhed &tradition er flyttet fra Papirøen ind i hjertet af København i en historisk herskabsbygning fra 1913.

Her har de officielt slået dørene op til deres nye showroom ’Home of a Collector i Kronprinsessegade 4. Samtidig har de åbnet op for The Court Yard, hvor morgenkaffen og frokosten kan nydes i virksomhedens designklassikere.

Det er en lille grøn oase, hvor krydderurter, bregner, tomatplanter, en overdækket terrasse og afdæmpet musik skaber en autentisk boheme-stemning i den gemte gårdhave.

»Ønsket har været at skabe en dansk pendant til 10 Corso Cosmo i Milano – og et pusterum fra den travle Gothersgade,« lyder det fra virksomheden.

Her serveres alt fra espresso, cold brew og pour over-kaffe samt små frokostretter, som er nøje sammensat af den tidligere Noma-kok Søren Westh, der leder .506.


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Frivillighedsprisen efterlyser kandidater

Nyhavn serverer 13 koncerter ved årets jazzfestival