Musicalen Flashdance har premiere næste år i Operaen, du kan komme ind og se den med rabat, som borger på Frederiksberg. Pr-foto
in ,

Elsker 😍

Vind billetter til Flashdance i Operaen

KONKURRENCE. Du kan vinde to billetter til musicalen ‘Flashdance’ næste år eller få rabat ved køb af billetter.

Af Heidi Engelund

hee@minby.dk

MUSICAL: The One and Only Musical Teater, der skulle have haft premiere på musicalen ’Flashdance the Musical’ i Falkoner Centret har måtte rykke musicalen til Operaen på Holmen, hvor den har premiere næste år.

Årsagen til flytningen er renoveringen af Falkoner Centret, der er blevet forsinket. Det betyder, at teatret ikke har kunne opsætte musicalen på Frederiksberg som planlagt, så hvad gør man så?

Man rykker da bare Frederiksberg til Operaen.

Derfor vil The One and Only Musical Teater som et plaster på såret gerne tilbyde rabat til borgere på Frederiksberg, der gerne vil købe billetter til musicalen med Silas Holst og Sicillia Gamborg i hovedrollerne.

Forestillingen har premiere næste sommer. For at benytte tilbuddet skal du bo på Frederiksberg og bestille billetter senest 1. august.

Du skal benytte dette link for at bestille med ’nabo-rabat’: flashdancemusical.dk/frb

Vind to billetter

Som en ekstra chance for at opleve musicalen Flashdance, så vil The One and Only Musical Teater gerne udlodde 10×2 billetter til en særlig Frederiksberg aften til forestillingen på Operaen 27. juli 2019.

Har du lyst til at prøve lykken og vinde to billetter, så skal du besvare et enkelt spørgsmål og maile svaret til: hee@minby.dk senest 12. juli i år. Husk at skrive ’konkurrence’ i emnefeltet.

Alt hvad du skal svare på er, hvem der har hovedrollerne i Flashdance.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Gratis HPV-vaccination på udvalgte skoler

Amagerbank-slaget er tabt: Vi er ramt på teknisk knockout«