Hofor opfordrer til, at man tænker ekstra meget over sit vandforbrug i varmen.
in , , , , , , ,

Like 👍

Hofor: Spar på vandet i varmen

Der bliver brugt mere vand, end hvad godt er. Det skriver hovedstadens vandforsyningsselskab, Hofor, i pressemeddelelse her til morgen.

Ifølge Hofor ligger forbruget af vand 15 procent højere end normalt, når varmen rammer. Ifølge forsyningsselskabet går det udover landets vandreserver.

“Der er ikke akut risiko for, at vi mangler vand til hovedstadsområdet. Men vi opfordrer folk til at bruge vandet med omtanke,” siger Mette Hansen, projektleder i HOFOR.

Omtanke betyder ifølge Hofor, at man ikke skal vande sin græsplæne, opsamle regnevand til at vande blomster med, bruge en vandkande i stedet for vandslange, vande om aftenen i stedet for om dagen, hvor meget vand fordamper og slutteligt skrue lidt ned for badebassiner og vandleg i haven.

“Jeg er sikker på, at borgerne forstår problematikken og følger vores enkle råd til at spare på vandet. Vi skal alle være med til at sikre, at næste generation har drikkevand nok – og at vandindvindingen går mindst muligt ud over naturen,” siger Mette Hansen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Simon Reenberg

Om journalisten Simon Reenberg

Jeg er ansvarlig for minby.dk og Facebook-siden af samme navn. Har du et tip til en god historie i København, så skriv til mig på info@minby.dk.

Morgenmad i stedet for gudstjeneste

Mindehøjen åbner på onsdag