Foto: Privat
in ,

Roser rejser sig i Store Kongensgade

I Store Kongensgade 108 fejrer man hvert år rosens fødselsdag 26. juni. Roserne blev plantet i 1996 både til gården og til gaden. I gården er der sat to New Dawn, og mod gaden er der sat fra venstre Arvensis Splendens, to New Dawn til at flankere porten og til højre en rose Albertine sat at Niels Kongshaug.

»Skynd dig at gå en tur i Borgergade og Skt. Pouls kvarter, hvor du kan få inspiration til at plante dine egne, inden roserne er helt afblomstret,« siger Peder Clement, der er frivillig ved Miljøpunkt Indre By-Christianshavn. På miljøpunktets hjemmeside, a21.dk, kan du downloade kataloget ’Roser til byen’ med inspiration til dem, der gerne vil skabe flere grønne facader i Indre By. 


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Cyklister ræser forbi Brians café: “Det ender helt galt”

Olsen Banden set i Lybækgade