PR-foto
in , ,

Historie. Lær om byens historie på stranden

AMAGER STRANDPARK: 3-400 år gamle dyreknogler, tilsodede kridtpiber og skår af keramik: I denne uge 2.-6. juli kan strandgæster og andre interesserede komme helt tæt på arkæologiske fund, lære om byens fortid og møde eksperter fra Københavns Museum, som fortæller om udgravninger og arkæologiske fund – midt på Amager Strand.

Museet har sammen med forskellige samarbejdspartnere udviklet et mobilt museum i form af en container, der bringer viden og resultater fra de seneste års arkæologiske udgravninger ud til byens borgere og besøgende.

»Vi møder borgerne dér, hvor de er lige nu: på stranden. Jeg håber meget, at fundene fra byens fortid vil vække interesse på sandslottenes helt store byggeplads,« siger kultur- og fritidsborgmester Niko Grünfeld (Å).

I det mobile museum træder man ind i en interaktiv udstilling, der på legende vis formidler byens netværk, som de afsløres gennem det store fundmateriale. Udstillingen fortæller om genstandenes og materialernes rejser mellem lande, og udvalgte genstande blive vakt til live gennem animationer, som man selv aktiverer.

Besøg i det mobile museum ved Strandstation 3 er for folk i alle aldre, og det er gratis. Der er åbent mandag til fredag klokken 11.00-16.00. /jape

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

En kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Planetariets skyhøje planer

Sandheden om truede dyr