Andrew Singer var involveret i en cykelulykke på Vesterbrogade 8. juni, og efterlyser vidner. Foto: Privat
in ,

Efterlyser vidner til cykelulykke

Af Heidi Engelund

hee@minby.dk

efterlysning: »Jeg vågnede i en ambulance og tilbragte de næste syv dage på Bispebjerg Hospital,« fortæller Andrew Singer, der har været involveret i en cykelulykke, men husker intet fra uheldet.

Ulykken skete 8. juni kl. 8.15 på Vesterbrogade 171, men han har brug for at få stykket hændelsen sammen om, hvad der skete ved ulykken, så derfor efterlyser han vidner.

»Jeg vil meget gerne takke dem, der hjalp mig og tilkaldte en ambulance. Jeg var i en cykelulykke fredag den 8. juni kl 8.15 om morgenen. Hvis du ved, hvad der skete, vil jeg rigtig gerne vide det. Jeg vil også gerne takke dem, der hjalp mig,« forklarer han.

Andrew Singer er musiker og spiller klaver i Sir Henry and His Butlers

»Jeg er fra New York. Hvis det samme skete i New York, ville jeg sandsynligvis stadig ligge der minus min pung og telefon,« siger han, så heldigvis er hans humor stadig intakt.

Hvis du har mulighed for at hjælpe, så vil han meget gerne have du skriver en mail til:

Andrew@andrewsinger.dk

Og så håber han at se rigtig mange til en god omgang pigtrådsmusik på Frederiksberg Runddel 2. september, hvor Sir Henry og co optræder ved Hit House koncerten.


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Masser af medaljer under åben himmel

Trafikuheld: Bus og personbil støder sammen