Arkivfoto: Martin Sørensen
in ,

Sur 😠 Like 👍

Nu vender trafikken på stor gade

Teknik- og Miljøforvaltningen går nu i gang med sidste etape i anlægsarbejdet i Kronprinsessegade, hvor kørselsretningen for biler ændres til at være ensrettet i retning fra Gothersgade mod Sølvgade. Den nye ensretning træder i kraft mandag 2. juli kl. 07.

»Ensretningen etableres for at gøre gaden mere trafiksikker og skabe bedre oversigtsforhold for især cyklister og gående,« oplyser Teknik- og Miljøforvaltningen.

Fremover kan cyklisterne cykle fra Bremerholm/Gothersgade i Indre By via Kronprinsessegade og videre ud mod Østerbro. Cyklisterne mod Østerbro kommer til at cykle på kørebanen sammen med bilerne, mens cyklisterne mod Indre By fortsat skal køre på den eksisterende cykelsti.


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

En bog til de digitale børn

Masser af medaljer under åben himmel