Fra venstre: Direktør for Kastrup Boldklub Elite Aps Lennart Gutfeldt, assistenttræner Michael Gernsøe, cheftræner Dirch Lund og formand for Kastrup Boldklub og Kastrup Boldklub Elite Aps Jackie Lauridsen. Foto: Kastrup BK.

Lund og Gernsøe ny trænerduo i Kastrup

FODBOLD. To gamle Amager-kendinge, Dirch Lund og Michael Gernsøe, overtager tøjlerne for Kastrup Boldklubs førstehold, som med nød og næppe reddede endnu en sæson i Danmarksserien.

Af Jacob Schneider

jape@amagerbladet.dk

KASTRUP: En ny trænerduo er netop tiltrådt i Kastrup Boldklub efter en nervepirrende afslutning på den indeværende sæson: Dirch Lund og Michael Gernsøe vil fra og med sæsonen 2018-19 få ansvaret for Kastrup Boldklubs Elitehold, der de seneste år har spillet i Danmarksserien.

Det betyder samtidig et varmt farvel og en kæmpe tak fra klubben til Francois Pignot og hans trænerteam, der gennem fire sæsoner har styret holdet, både gennem nedrykningsdramaer og oprykningskampe.

Den nye trænerduo kommer med meget forskellig ballast, en kombination klubbens ledelse mener vil tilføre yderligere værdi til holdet.

Dirch Lund har med 24 års trænergerning en betydelig erfaring og har teoretisk ballast i form af sin UEFA B-licens. Lund har i sin aktive karriere spillet for Fremad Amager og AB70.

Gernsøe har haft en flot spillerkarriere med 400 kampe i Danmark, og har været udlandsprofessionel i Belgien, hvor han spillede liga- og Europa Cup kampe for Cercle Brügge. Michael har mere end ti års trænererfaring.

Konsolidering og ungdom

Duoen vil udover ansvaret for førsteholdet på Røllikevej også få ansvar for et tæt samarbejde med klubbens reserve- og U19-hold, så der kommer en solid overgang mellem ungdomsfodbold og senior-elitefodbold.

Målsætningen på den korte bane er konsolidering i Danmarksserien – og oprykning for reserveholdet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Børnebog: Nour og Nora skal bryde med diskrimination

Filminstruktørens rosen-zen