Viktoria (i blåt) endte foran FC Græsrødderne i serie 2 og vandt hjemme i Fælledparken 2-1 i topopgøret. Foto: Dan Møller
in ,

Nye trænere til Skjold

Københavnsserien: Boldklubben Skjold har fået nye trænere til deres Københavnerseriehold.

Det drejer sig om Thomas Laurenborg og Mads Hadberg, som bliver henholdsvis cheftræner og assistent.

Laurenborg kommer med en fortid i Danmarksserieklubben Avedøre IF, men har også en lang erfaring med ungdomsfodbold i Lyngby BK og Hvidore IF. Hadberg har en lang historie i BK Skjold som spiller, hvor han har spillet med i 2. division, Danmarksserien og Københavnerserien.

»Vi arbejder med en plan, hvor vi skal have et top træningsmiljø, hvor vi arbejder stenhårdt og udfordrer os selv og hinanden. Målet er, at BK Skjold igen skal spille med, hvor det er sjovt,« lyder det fra de nye trænere i en pressemeddelelse.Holdet sluttede på en niendeplads i Københavnerserien. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Pio Park vokser ud af lokale sydhavnsdrømme

Samba fra Lundehus til rådhus