I Hans Egedes er ikke gudstjeneste frem til 5. august. Til gengæld er fælles morgenmad om søndagen. Arkivfoto.
in ,

Samba fra Lundehus til rådhus

Temauge: I sidste uge var der sambauge på Lundehusskolen, hvor hele skolegården var omdannet til en brasiliansk favela – boligområde – med blandt fællesspisning for elever og lærere og en masse andre aktiviteter. I løbet af ugen tog eleverne også til Rådhuspladsen og viste prøver på deres kunnen inden for samba. thof

Foto: Dan Møller

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Nye trænere til Skjold

Fra Rosenvængets Sogn til Rotterdam