Da sommerdansen begyndte mandag aften, var der blandt andet besøg af den danske internationale stjerne Anita Lerche. Foto: Lars Rasmussen
in ,

Sommerdansen overtager Fælledparken

Dansabelt: I denne uge begyndte Sommerdans eksotisk bollywooddans og livekoncert.

Dansefesterne i Fælledparken fortsætter helt frem til 26. juli, og der er ikke andet for end at finde danseskoene frem og møde andre glade mennesker i parken.

Hele sommeren er der ’Sommerdans’ fra mandag til torsdag klokken 19-22 på Dansepladsen i Fælledparken på hjørnet af Edel Sauntes Allé og Øster Allé.

Der tilbydes topprofessionel danseundervisning for begyndere i alverdens stilarter som swing, salsa, dancehall, argentinsk tango, ballroom, afrobeat og folkedans. Danseundervisningen bliver efterfulgt af dj´s der lægger op til fri dans i aftenens stilart.

Dans for børn

Der er også ’Sommerdans for børn’, og her bliver der også budt op til dans i forskellige stilarter.

Det er hver torsdag eftermiddag. For børn op til cirka 6 år foregår det fra klokken 12-12.45 og for de større børn klokken 13-14.

Der er skam også ’familiedans’, hvor børnefamilierne kan dele dansens glæder. Det er dog kun i weekenden – søndag klokken 14-14.45 for børn op til 6 år og klokken 15-16 for større børn og deres familier.Der er gratis entré til alle dansene, men der bliver aflyst, i tilfælde af kraftig regn.

Sommerdans i Fælledparken arrangeres hen over denne sommer af Global Generation med støtte af Københavns Kommune. rem

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Gå til badminton i børnehaven

Jørgen Osbæck: En fodbold-kæmpe fra Kastrups storhedstid