Arkivfoto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
in ,

DEBAT: Skilte generer gående i Torvegade

GUNHILD LEGAARD

Strandgade

SKILTE: Jeg er hverken syns- eller ganghandicappet og alligevel er jeg et par gange snublet over – og en enkelt gang faldet over – skilte på fortovene i Torvegade på Christianshavn. Det drejer sig om de skilte som rager ca. 10 cm længere ud til siderne end selve skiltet gør.

Når man færdes på vores fortov går man normalt ikke og ser ned i jorden. Man ser et skilt med en annonce for forretningens produkt, men ikke at der under skiltet rager jernstænger langt ud på fortovet. Jeg spørger bare er det ikke ulovligt? Er der ikke regler for sådan noget? I hvert fald er der utrolig hensynsløst fra forretningernes side overfor den gående trafik og ikke mindst overfor svagtseende, ganghandicappede, børn og ældre.

Hvad synes du om artiklen?

2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Loading…

Simon Reenberg

Written by Simon Reenberg

Journalist på Nørrebro Nordvest Bladet. Jeg brænder særligt for den gode nyhedshistorie, og jeg forsøger også at starte nogle konstruktive debatter mellem borgerne, som forhåbentlig kan være med til at udvikle vores bydele. Følg Nørrebro Nordvest Bladet på Facebook, hvis du vil deltage.

36-årig mand skudt på Amager

Mineralvandsfabrik får nyt liv