Arkivfoto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
in ,

DEBAT: Skilte generer gående i Torvegade

GUNHILD LEGAARD

Strandgade

SKILTE: Jeg er hverken syns- eller ganghandicappet og alligevel er jeg et par gange snublet over – og en enkelt gang faldet over – skilte på fortovene i Torvegade på Christianshavn. Det drejer sig om de skilte som rager ca. 10 cm længere ud til siderne end selve skiltet gør.

Når man færdes på vores fortov går man normalt ikke og ser ned i jorden. Man ser et skilt med en annonce for forretningens produkt, men ikke at der under skiltet rager jernstænger langt ud på fortovet. Jeg spørger bare er det ikke ulovligt? Er der ikke regler for sådan noget? I hvert fald er der utrolig hensynsløst fra forretningernes side overfor den gående trafik og ikke mindst overfor svagtseende, ganghandicappede, børn og ældre.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Loading…

Simon Reenberg

Om journalisten Simon Reenberg

Jeg er ansvarlig for minby.dk og Facebook-siden af samme navn. Har du et tip til en god historie i København, så skriv til mig på info@minby.dk.

36-årig mand skudt på Amager

Mineralvandsfabrik får nyt liv