Fanklubbens formand Brian Nehm tager afsked med Martin Heisterberg . Foto;: B.93 Fanklub
in ,

Farvel til Heisterberg og fire andre profiler

Fodbold: B.93’s sidste kamp i sæsonen bød på et farvel til den 30-årige anfører Martin Heisterberg.

Og han er ikke en hvilken som helst spiller. Martin Heisterberg slutter efter 278 kampe, hvilke placerer ham på fjerdepladsen over B.93’ere med flest kampe gennem tiderne. En moderne legende.

Der blev derfor sagt behørigt farvel til ham i lørdagens 1-1 kamp mod Aarhus Fremad fra både klub, fanklub, spillere og tilskuere. Der var endda en særlig hilsen fra dommeren, som med et smil på læben gav ham et gult kort, da han blev skiftet ud til sidst. Det var en hilsen til de mange gule kort, han har fået gennem karrieren.

Udover Martin Heisterberg var det også sidste kamp for Kristian Holm, Emil Farver, Anton Peterlin og Sebastian Czajkowski.

Sidstnævnte skifter til den nye superligaklub FC Vendsyssel, her kan i øvrigt gøre en anden »gammel« B.93’er selskab, nemlig Emmanuel Ogude der skiftede sidste sommer.

Som erstatninger har B.93 foreløbig skrevet kontrakt med Samuel »Sammy« Adjei, der både har amerikansk og ghanesisk pas, og Frems mangeårige anfører Christian Stokholm.

Kampen mod Aarhus Fremad endte i øvrigt 1-1. B.93’s mål blev sat ind af Olcay Senoglu. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

S og R er nærmest lykkelige

B.93’s kvinder i den bedste række