Nu kan du stå på Stand Up Paddle board i dele af Københavns Havn. Arkivfoto: Daniel Hjorth/Ritzau Scanpix
in

Like 👍

Nu må du padle i havnen – se hvor

Fra torsdag 15. juni og frem til 31. oktober har By & Havn givet tilladelse til, at man må stå på Stand Up Paddle boards i visse områder af Københavns havn. Tilladelsen gælder i områder syd for Langebro samt områder i Nordhavn. Øvrige steder i havnen er det fortsat forbudt at stå på Stand Up Paddle (SUP).

»Som et led i en revision af By & Havns havnestrategi tester vi i den kommende periode muligheden for at dyrke SUP i Københavns havn. Vi har fået mange henvendelser fra både brugere og forbund og har i den forbindelse været i en god dialog og er nu glade for at kunne muliggøre SUP i afgrænsede arealer i Københavns havn. Efter sæsonen vil vi evaluere på brugen af SUP og de valgte arealer i forhold til at åbne op for muligheden for en udvidet adgang til SUP i Københavns havn,« siger udviklingschef Rikke Faaborg Jarmer, By & Havn i en pressemeddelelse.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

FIF-duo udtaget til U18-VM

VM-feber: Landskamp og VM-anekdoter i Prismen