Stella Polaris trækker sædvanligvis mange mennesker til de hyggelige omgivelser i Frederiksberg Have. Foto: Dan Møller
in ,

CHILLOUT i Frederiksberg Have

Den bliver kaldt landets, ja sågar verdens største chillout, den elektroniske endagsfestival Stella Polaris, der lørdag den 4. august slår sig ned på det grønne græstæppe foran Frederiksberg Slot. Hverken naboprotester over støjniveauet eller massive sommerregnbyger har kunnet slukke for strømmen til den hyggelige festival, der forener electronica-feinschmeckere og børnefamilier til lyden af downtempo-rytmer og positive vibes. Det er oplagte omgivelser til en picnic med håndbajere med vennerne eller kølig rosé med kæresten, mens håndplukkede dj’s sender milde toner ud over den sommerskønne Frederiksberg Have. En musikalsk oplevelse så klar som Nordstjernen på nattehimlen.

Stella Polaris. Lørdag 4. august. Frederiksberg Have. www.stella-polaris.dk

GRØNT ER GODT

Fra Uganda til Lersøparken