Pressemøde med Aqua i forbindelse med kommende koncerter og 'Vi elsker 90'erne, og det bedste fra 00'erne 2017'. Søren Rasted, Lene Nystrøm og René Dif. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
in ,

GRØNT ER GODT

Grønt er godt for øjnene – og for Muskelsvindfonden, der i årevis har nydt godt af danskernes trang til endagsfestivaler med glad popmusik, kolde øl og – forhåbentlig – høj sol. Grøn koncert-karavanen – eller Grøn, som musikarrangementet blot hedder nutildags – både åbner og lukker i København. Først på Tiøren på Amager 19. juli og sidst i Valbyparken 30. juli. Der er masser af syng og rock med-potentiale, når Lukas Graham, Aqua, Suspekt og D-A-D indtager sommerscenen. Skulle det gå hen og blive regnvejr, så vær lige opmærksom på, at det af sikkerhedsmæssige årsager ikke er tilladt at tage paraply med. Du må nøjes med et regnslag eller vælge løsningen vådt hår og tøj.

Grøn. Tiøren, Amager 19. juli 13-21.30, Valbyparken 30. juli 13-21.30. www.groenkoncert.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

WROOUMM…….

CHILLOUT i Frederiksberg Have