Den første weekend i august omdannes vejene på Bellahøj til en historisk racerbane med masser af fart. Foto: Kasper Palsnov/Ritzau Scanpix
in ,

WROOUMM…….

Der bliver drøn på den første weekend i august, når Copenhagen Historic Grand Prix for attende gang inviterer til historisk motorløb. På vejene rundt om dyrskuepladsen på Bellahøj vil den historiske Formel 1-serie HGPCA ’Historic Grand Prix Cars Association’ ikke være den eneste Formel-klasse til start. Traditionen tro vil også den mangfoldige Formula Junior-klasse gæste den københavnske familiebegivenhed, der sidste år havde royal deltagelse med prins Joachim bag rattet i en Lotus Cortina. Det bliver en weekend med speederen i bund med racerløb fra morgen til aften, og mellem løbene kan du gå på opdagelse i udstillinger af nye biler, motorgrej og aktiviteter for hele familien.

Copenhagen Historic Grand Prix. Bellahøj, 4.-5. august fra kl. 8.30. www.chgp.dk

Moderne dans med havnen som baggrund

GRØNT ER GODT