Nicolas Bro og Sonja Richter spiller hovedrollerne i Grønnegård Teatrets opsætning af Molieres Misantropen. PR-foto: Per Arnesen
in ,

Molieres Misantrop

…og mad i det grønne
Hvordan lyder en sommeraften med picnic under åben himmel og Molieres satiriske og skarpe komedie Misantropen som underholdning? Skuespiller Nicolas Bro er tilbage på scenen i Designmuseum Danmarks smukke have, hvor han spiller hovedrollen som den strengt moralske Alceste, der er en del af det gode selskab, men frastødes af sin samtids overfladiskhed. Altså lige indtil han forelsker sig i den flirtende og bagtalende Célimène spillet af Sonja Richter. Som i de foregående år åbner Grønnegårds Teatret op for haven allerede klokken 17.30, hvor der er rig mulighed for at nyde en picnic i det grønne. Publikum er velkommen til selv at medbringe mad og vin, men det kan også købes i Café Grønnegården.

Misantropen. Grønnegårds Teatret. 29. juni-25. august. www.groennegaard.dk


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

KLASSISK PÅ KYSSETRAPPEN

Frank Jensen ny FB-træner