Arkivfoto: Michael Paldan

Vandskade har stoppet skolemad

SKOLEMAD. En voldsom vandskade i EATs produktionskøkken i De Gamles By har i flere uger sat en stopper for den københavnske skolemad. EAT er dog tilbage med leveringen fredag denne uge. Men indtil da – smør madpakken.

Af Anja Berth

EAT: Så kan du godt finde sandwichboller, rugbrød, pålæg og gulerødderne frem og begynde at lave madpakker til dit barn.

Den københavnske skolemad, EAT, har nemlig været lukket i flere uger på grund af en vandskade i produktionskøkkenet, der ligger i De Gamles By på Nørrebro.

Det betød, at der fra 1. juni og en uge frem ikke kunne produceres ærtesuppe, fiskefrikadeller og lasagne.

Hul i en faldstamme

Vandskaden var ret omfattende, og i følge leder af EAT-køkkenet, Dorthe Dybro skulle der et helt nyt gulv til.

»Der er hul i en faldstamme, og det har betydet, at der er vand i hele køkkenet, og at vi har brækket vores gulv op, så vi kan ikke arbejde her,« fortæller Dorthe Dybro, der også fortæller, at det har kostet EAT-køkkenet dyrt.

»Det går ud over vores budget, fordi vi ikke får indtægter fra skolemaden, men lige nu arbejder vi videre med nogle administrative ting, som vi ellers ville have ventet med til efteråret. Og så glæder vi os til at komme godt i gang igen, med ny emballage og en sms-service til forældrene,« siger Dorthe Dybro.

Mandag meddelte EAT i et nyhedsbrev til brugerne, at EAT kan levere igen fra og med fredag 15. juni.

Så smør endnu et par madpakker – se eventuelt tips i boksen – og glæd dig til igen at kunne bestille varm frokost til dit barn.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Nils Vest 75 år: Christianit i dokumentarfilmens tjeneste

Lydlunser og sang i kanalerne