Danske fans, da Danmark søndag aften tørnede sammen med Tyskland i den sidste kamp i gruppespillet i Gruppe B ved EM i fodbold i Lviv i Ukraine.
Tema: in

Sur 😠 Ked 😭 Elsker 😍 Like 👍

Se VM-fodbold i byen

Tekst: Niels Philip Kjeldsen // Foto: Jens Dresling. Ritzau/Scanpix

Verdensmesterskaberne i fodbold er en folkefest og en helt naturlig anledning til at forlade sofaen, komme ud i varmen og se fodbold blandt dine medmennesker. Traditionen tro vil der være rig mulighed for at nyde kampene i andres selskab rundtomkring i København. Vi udpeger nogle af de helt oplagte steder at se VM i København.

TELIA PARKEN
Når Danmark den 16. juni møder Peru i vores første gruppekamp til VM, kan du se kampen på en 264 kvadratmeter stor skærm inde i Telia Parken. Telia Parken og TV 2 har i samarbejde arrangeret gratis adgang for 26.000 tilskuere. Portene åbnes klokken 14.00 – kampen starter klokken 18.00.
TV 2 arbejder også på et storskærmsarrangement i København til opgøret mellem Danmark og Australien den 21. juni klokken 14.00. Følg arrangementet på TV 2’s facebookside.

DBU Tour
Dansk Boldspil Union rejser i løbet af slutrunden landet rundt og viser VM på storskærm. Touren slutter i København, hvor DBU henholdsvis den 14. og 15. juli viser bronzekamp og finale på storskærm på Rådhuspladsen. Det bliver en solid fodboldfest!

Tivoli
Der vil blive vist en hel del VM-fodbold på storskærm i Tivoli gennem hele slutrunden. Tivoli havde ved redaktionens deadline ikke offentliggjort et detaljeret kampprogram, men lover at der vil blive vist mange kampe hele slutrunden igennem. Et detaljeret program vil blive offentliggjort på Tivolis hjemmeside.

Se VM på en beværtning:
Der er en lang række pubs og beværtninger, der med sikkerhed viser kampe fra VM sommeren igennem. Vi har udvalgt 10 oplagte barer til at se VM på:

Café Guldhornene: Vestergade 29, 1550 København
Den Glade Gris: Lille Kannikestræde 3, 1170 København K
Pub og Sport: Vester Voldgade 7-9, 1552 København V
The Globe Irish Pub: Nørregade 43-45, 1165 København
Café Stefanshus: Stefansgade 22, 2200 København N
Café AE: Frederikssundsvej 7, 2400 København NV
Cafe Stafetten: Gunnar Nu Hansens Plads 9, 2100 København
The Dubliner: Amagertorv 5, 1160 København K
Old English Pub: Vesterbrogade 2B
Old Irish Pub: Smallegade 2 Frederiksberg 2000

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Grisefest på Tustrupvej

Lørdag kan Vanløse IF blive divisionshold igen