CPH Opera Festival 2017.Operettebåden med sopran Philippa Cold, tenor David Danholt og pianist Jacob Beck på CPH Opera Festival 2017. PR-foto: Mathias Løvgreen Bojesen/CPH Opera Festival
in ,

Lydlunser og sang i kanalerne

Uanset om du kan citere librettoen fra Aida eller foretrækker at hælde Verdi i glas, bør du ikke snyde dig selv for en arie eller flere i den københavnske operafestival. I år er spreder CPH Opera Festival sig over to uger. Du kan blandt andet høre Det Kongelige Kapel give lydlunser fra den kommende sæson i uvante omgivelser på Flæsketorvet. Selvfølgelig er der daglige afgange med operettebåden, hvor den sø- og sangstærke besætning bryder ud i ørehængere fra ’Sigøjnerbaronen’ og ’Oklahoma’. Varm op til operaprogrammet med den daglige morgensang ved Torvehallerne, hvor det i år er P2-værten Mathias Hammer, der sammen med publikum vælger sangene, som skal vække byen.

CPH Opera Festival. Flere koncertsteder over hele byen. 29. juli-12. august. www.operafestival.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Vandskade har stoppet skolemad

København giver den JAZZ