Mozarts Plads. Visualisering af stationen med den kunstneriske udsmykning af Christian Schmidt-Rasmussen. Illustration: Metroselskabet
in

Mød metrofolket på Mozarts Plads i dag

MØD METROEN. Metroselskabet inviterer til en lille velkomstfest på Mozarts Plads fra kl. 16-19 i dag onsdag.

VELKOMSTFEST: Sig nærmer tiden, hvor en ny og fyldig beboer flytter ind på Mozarts Plads. Når kalenderen skriver august, begynder Metroselskabet nemlig at indrette byggeplads på Mozarts Plads, og sydhavnerne må indstille sig på, at metroen kommer til at fylde en del i bybilledet i de kommende år.

Byd metroen velkommen

Inden det går løs, vil Metroselskabet dog gerne møde alle sine nye sydhavnsnaboer, og derfor inviterer de til en lille fest på Mozarts Plads i dag onsdag 13. juni mellem klokken 16.00 og 19.00.

Her vil en lang række metromedarbejdere være til stede, ligesom man kan se de nyeste illustrationer af den kommende station på Mozarts Plads, høre mere om metrobyggeriet, prøve at bygge sin egen metrostation samt se film af, hvordan sådan et stort anlægsarbejde kommer til at foregå.

Metroselskabet har også allieret sig med bandet Fjernsyn, som vil stå for musikken til arrangementet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

FA 2000 snupper et år mere i Danmarksserien

De store visioner for Bavnehøj