Collage: Jan Lippert

SV Festival. Musikfest på tværs af gader, genrer og generationer

TAK FOR I ÅR: Den tredje udgave af den årlige musikuge i Sydhavnen – SV Festival – startede med skolekoncerter på Anker Jørgensens Plads Grundlovsdag og sluttede søndag 10. juni med den danske musikscenes Grand Old Men Christian Sievert & Flemming Quist Møller på det gode restaurantskib Vandvid på Sluseholmen. Sådan blev der sat en tyk streg under festivalens formål om at ville skabe musikoplevelser på tværs af gader, genrer og generationer. belor

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Fællesspisning og fællessang

Magna var pigen i sporvognen