Collage: Jan Lippert
in ,

SV Festival. Musikfest på tværs af gader, genrer og generationer

TAK FOR I ÅR: Den tredje udgave af den årlige musikuge i Sydhavnen – SV Festival – startede med skolekoncerter på Anker Jørgensens Plads Grundlovsdag og sluttede søndag 10. juni med den danske musikscenes Grand Old Men Christian Sievert & Flemming Quist Møller på det gode restaurantskib Vandvid på Sluseholmen. Sådan blev der sat en tyk streg under festivalens formål om at ville skabe musikoplevelser på tværs af gader, genrer og generationer. belor

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Fællesspisning og fællessang

Magna var pigen i sporvognen