Den udstoppede ulv var et populært element til Østerbro Weekend i Fælledparken. Arrangementet var i det hele taget velbesøgt i solskinnet i Fælledparken. Foto: Dan Møller
in ,

Ulven var løs i Fælledparken

Østerbro weekend: En af de heftige værdidebatter dette forår har været ulvens tilstedeværelse i Danmark, nærmere bestemt i vest- og nordjylland.

Ind i mellem lyder det beskyldninger fra vest mod øst, om at vi københavnere romantiserer tilstedeværelsen af ulven, som er vendt tilbage til Danmark efter 200 års pause, mens vi ikke lever med den og de problemer, der følger med, i det daglige.

For en stund kunne ulven opleves i Fælledparken, men det var dog i en udstoppet udgave.

Det var Miljøpunkt Østerbro, som havde ulven med til Østerbro Weekend i Fælledparken, som fandt sted både lørdag og søndag.

Miljøpunktet oplyste til Østerbro Avis, at det var en ung ulv, der ikke var fuldvoksen, som var død i en naturpark i Sverige uden menneskelig indgriben, der var blevet udstoppet.

Nærmest som sædvanligt skinnede solen, når der var Østerbro Weekend. Denne gang kunne det dog ikke komme bag på nogen, da weekenden lå i forlængelse af mere end en måned med uafbrudt sol.

Det benyttede mange østerbroere til at kigge forbi arrangementet, som lokaludvalget stod bag, hvor der var mange frivillige foreninger og andre aktører til stede, så borgerne kunne få smagsprøver på meget af det, som Østerbro byder på.

Traditionen tro var der også politiske taler fra et bredt spektrum af partierne på Københavns Rådhus.

Her var det bemærkelsesværdigt, at der blandt andet blev slået til lyd for en stiforbindelse over Svanemøllens Kaserne og en kraftig reduktion af forureningen fra krydstogtsskibene. To af de emner som Østerbro Avis har skrevet om op det seneste.

Det er Østerbro Lokaludvalg, der arrangerer Østerbro Weekend. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Et år som hjemløs slider

Gerningsmand til cykelhandler-røveri udleveres til Danmark