Den ene halvdel af duoen: Helle Thun.
in ,

Lige ind i tv-studiet

Optagelse: Mange tv-programmer blevet produceret hos Twntyfourseven, som ligger i Vermundsgade 40D på Østerbro – lige på grænsen til Nørrebro.

Du kan komme på første række, når vært Camilla Miehe-Renard tager hul på en ny sæson af den populære livsstilsquiz »Lige i skabet« på TV 2 Charlie.

Send en mail til publikum@oerum.net og skriv ønsket dato, tidspunkt og antal. Dine oplysninger bruges kun til at reservere plads og sende eventuelt praktiske beskeder vedrørende dette arrangement. Hvis du ikke lige er ved en computer, må du også meget gerne ringe eller sende sms til publikumskoordinator Eva Ørum på 22 52 52 44.

Hvornår foregår det?

Onsdag 13. juni klokken 14, Mandag 18. juni klokken 14.15, Torsdag 21. juni klokken 10.30 eller 14.15, Fredag 22. juni klokken 10.30 eller 14.15, Onsdag 27. juni klokken 10.30 eller 14.15 eller Torsdag 28. juni klokken 9.45 eller 13.45.

Det varer cirka tre timer fra start til slut med god tid til at sludre, strække benene og måske få en lille snak med TV-holdet undervejs. Der serveres også en forfriskning. Kameraerne fokuserer ikke på publikum. thof

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

VM-sang fra østerbroer: Ses vi igen?

Skøjtehal er kommet tættere på