Jubel over det vigtigt 1-1 mål. Foto: Mark Bernquist
in ,

Kvinderne er kun et point fra oprykning

Fodbold: Efter 1-1 på udebane mod topholdet FC Thy i en tæt og underholdende kamp kan B.93’s kvinder i sidste runde nøjes med uafgjort for at rykke op i den bedste fodboldrække, 3F Ligaen. B.93-keeper Signe Munk var kampens helt store profil.

Signe Nielsen  sørgede for B.93’s særdeles vigtige udligning i slutningen af kampen på en ripost.

B.93 skal i sidste runde, den 16. juni klokken 15 møde Greve på udebane. B.93 skal blot have uafgjort for selv at sikre sig oprykning.

Oprykningen kan dog være i hus allerede inden, hvis konkurrenten Vildbjerg skulle tabe til bundholdet Vejle inden da. Det bliver nogle spændende fodbolddage, ikke kun i Rusland, men i særdeles også på Østerbro, hvor B.93’s kvinder har gode muligheder for at havne i den bedste række for første gang nogensinde. thof

 

 


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Skøjtehal er kommet tættere på

Østerbro-børn kæmper for guld i Aarhus