in ,

Østerbro-børn kæmper for guld i Aarhus

SKOLE OL: Gennem flere år blev Skole OL holdt på Østerbro Stadion, som blev grundlagt i 2009, da der var olympisk topmøde i København. Dengang var der altid masser af Østerbro-børn med.

De sidste par år er finalestævnet rykket til Aarhus, der er dog fortsat en indledende runde på Østerbro for københavnske skolelever.

Nogle Østerbro-klasser skal tage turen til det østjyske, det gælder 7.i fra Nørre Fælled Skole samt fjerdeklasserne fra Institut Sankt Joseph.

Skole OL finalen finder sted den 12.-15. juni 2018 på Ceres Park og Arena i Aarhus, hvor op mod 12.000 elever deltager.

»Vi ved, at konkurrencen er hård, men vi gør vores bedste. Turen tjener også et socialt formål, så uanset resultatet får vi en god tur,« siger Tejs Tafdrup, idrætslærer fra Institut Sankt Joseph om det kommende stævne.

Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Dansk Atletik Forbund (DAF) står bag Skole OL, som støttes af Trygfonden og Nordea-fonden. Børnene konkurrerer i atletik, bowling, bueskydning, roning og svømning. thof/ foto: Lars Møller

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Kvinderne er kun et point fra oprykning

Flere p-pladser tættere på kryds