in

Drag Banko Extravaganza

Der har været fulde huse igen og igen i denne sæson af torsdagsbanko, når Folkehuset Absolon på Vesterbro har haft besøg af de tre drags, Miss Lucky, Jumbo Jette og Chantal al Arab, der har stået for bingo og underholdning til de 250 mennesker, der hver gang møder op.

Dragbanko i Absalon

Foto: Andreas Haubjerg/Ritzau Scanpix

Dragbanko i Absalon

Foto: Andreas Haubjerg/Ritzau Scanpix

Dragbanko i Absalon

Foto: Andreas Haubjerg/Ritzau Scanpix

Dragbanko i Absalon

Foto: Andreas Haubjerg/Ritzau Scanpix

Dragbanko i Absalon

Foto: Andreas Haubjerg/Ritzau Scanpix


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Prinsens Musikkorps mindes prins Henrik

Her kan du få femstjernet is