in ,

Prinsens Musikkorps mindes prins Henrik

Sommerkoncert: Det er efterhånden en tradition, at Prinsens Musikkorps spiller en sommerkoncert i Kastellet, og i år er ingen undtagelse.

Men når orkestret årets sommerkoncert på pladsen foran Kastelskirken 13. juni klokken 18.30 er det med et lidt anderledes præg. Koncerten er nemlig i år dedikeret til mindet om prins Henrik.

»Orkestret var tæt knyttet til H.K.H Prins Henrik. Vi har ofte spillet for prinsen, og vi har altid følt, at vi var hans orkester. Derfor vil vi gerne sige ordentligt farvel til ham og mindesham med denne koncert,« fortæller trompetist Gert Skovlod Hattesen i en pressemeddelelse.

Ved koncerten vil Prinsens Musikkorps både spille fransk og dansk musik. Blandt andet en række musikstykker, som Prins Henrik selv udvalgte, da musikkorpset for nogle år siden gæstede Château de Cayx.

I løbet af koncerten vil nogle af prinsens digte også blive læst op på både dansk og fransk.

“Koncerten er en måde at sige et sidste farvel på,” siger Gert Skovlod Hattesen. Fri entré. thof


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Sommerens hotteste

Drag Banko Extravaganza