Der er Nordsø Live ved Norsø Records langt ude på Nordhavn på lørdag. PR-foto
in ,

Kvinder som har fundet melodien

Sommerkoncert: Det firstemmig kvindekor Melodinerne holder sommerkoncert tirsdag 12. juni klokken 19.30 i Taksigelseskirken på Jagtvej 165. De synger sommeren ind med en festlig og stemningsfuld koncert med såvel svenske toner fra lyse skærgårdsnætter over kirkelige satser til velklingende populærmusik. Der er gratis adgang. thof

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Ungedag på Christiania

Hvilken yderdør passer til dig og dit hus?