Tænk at være en myre, på lørdag kan du prøve det. Foto: Kim Aaen

Se verden som en myre

Totalteater i det grønne: Lørdag 9. juni danner Østre Anlæg rammen for en anderledes teateroplevelse, hvor publikum møder verden, som den tager sig ud for et af jordens mindste og ældste væsener, myren.

Forestil dig en verden, hvor alt det vi mennesker siger, bliver efterladt som spor bag ved os. Eller lyden af en hær af myrer, der fortærer en abrikos.

Og hvordan lyder, lugter og smager myrens verden egentlig? Du kan få styr på dit indre insekt og tage med på en unik gåtur med næsen helt tæt på jorden, når Secret Hotel for første gang opfører Vandringsforelæsning om myrer i København som del af årets københavnske teaterfetival CPH:Stage.

Vandringsforelæsning om myrer er en sansemættet totaloplevelse, hvor iscenesatte handlinger, lydlandskaber, foredrag, dufte, smagsprøver og refleksioner tilsammen hjælper publikum med at zoome helt ind på myrerne og deres samfund.

Det er scenekunstnerne Christine Fentz og Betina Birkjær, der sammen med myreforsker Hans Joachim Offenberg, hjerneforsker og antropolog Andreas Roepstorff samt lydkunstner & kemiker Maiken Vibe Bauer har skabt vandreforestillingen.

Secret Hotel har siden 1999 skabt tilskuerinddragende scenekunst for alle aldre, som er både sanseligt og intellektuelt stimulerende.

Vandringsforelæsning om myrer er en del af Landscape Dialogues, hvor Secret Hotel i en årrække har udforsket forholdet mellem mennesket og omverdenen gennem landskabsbaserede forestillinger.

Forestillingen kan opleves klokken 13 og 16 i Østre Anlæg lørdag 9. juni – indgang over for hjørnet af Stockholmsgade og Hjalmar Brantings Plads.

Den varer 90 minutter og kan opleves fra 12 år og op under, børn skal dog ledsages af voksne.

Påklædning skal matche vejret. tasker og lignende skal ikke medbringes, da der ikke er mulighed for opbevaring. Der kan ikke købes billetter på stedet. Billetslag: www.cphstage.dk. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ønsker du en bedre nattesøvn – så læs med her

En lørdag med sækkepiber i Kastellet