Der er Nordsø Live ved Norsø Records langt ude på Nordhavn på lørdag. PR-foto
in ,

En lørdag med sækkepiber i Kastellet

Musik: Copenhagen Pipe Band Gathering finder sted på lørdag 9. juni i Kastellet.

Udover toner fra tambourkorps fra Søværnet, Livgarden og Tivoli Garden vil der være masser af sækkepiber og skotske trommer ind imellem.

Der deltager medlemmer fra fem af landets bedste pipe bands med sækkepiber og trommer og fløjter og trommer fra tre af landets kendteste tambourkorps. Bag arrangementet står Kastellet og Holbæk Pipe Band.

»Det er en mangeårig tradition, at vi i Kastellet sommeren igennem har en række koncerter, men dette er noget nyt, vi prøver som en del af disse sommerkoncerter,« fortæller kommandanten i Kastellet, major Allan Bo Petersen, i en pressemeddelelse. men dette er noget nyt, vi prøver som del af disse sommerkoncerter.

Copenhagen Pipe Band Gathering begynder klokken 14 og varer til 17.30. Arrangørerne lover en festlig eftermiddag. Der er gratis adgang, og det er muligt at købe forfriskninger. thof

 

 


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Se verden som en myre

Musikfestival i Østerbros baghave