Der er Nordsø Live ved Norsø Records langt ude på Nordhavn på lørdag. PR-foto
in ,

Musikfestival i Østerbros baghave

Nordsø live: Musikken står i centrum, når Nordsø Records og Muve Ø inviterer til Nordsø Live – en uformel havefest med et overflødighedshorn af musikalske oplevelser i Østerbros baghave i Nordhavn lørdag 9. juni fra klokken 14 og omkring 12 timer frem til natten mellem lørdag og søndag.

Ikke mindre end 13 bands optræder til Nordsø Live, hvor man kan opleve både etablerede og nye musikalske talenter på den udendørs scene, mens arrangørerne tænder op i havegrillen og sælger pølser, dåseøl og vinylplader og sørger for hyggelig havefeststemning.

Nordsø Live løber af stablen på Nordsøvej 8 hos Nordsø Records, der er Danmarks første vinylpresseri i mere end tre årtier. Størstedelen af de optrædende bands til festivalen har for nylig fået deres musik mangfoldiggjort i de to gule vinylpressere på matriklen, der har været i gang siden 2016, og som publikum naturligvis også kan få at se i aktion til Nordsø Live.

»Beboerne på Østerbro har tilkendegivet, at de ønsker flere musikfaciliteter og flere musikarrangementer i lokalområdet. Det var konklusionen af en undersøgelse, som Østerbro Lokaludvalg lavede i 2017. Muve Ø arbejder netop med at opfylde disse ønsker, og vi er derfor superglade for vores samarbejde med Nordsø Records om at lave Nordsø Live. Det giver de unge talentfulde musikere mulighed for at komme til at spille til en musikbegivenhed, hvor både etablerede og nye musikalske talenter spiller på den samme scene,« udtaler Jesper Ø. Jensen fra Muve Ø i en pressemeddelelse.

Der er gratis adgang til Nordsø Live, og alle er naturligvis velkomne. Det er muligt at parkere bilen eller cyklen, og bus 27 går lige til døren.

Blandt de optrædende navne: Corporate Sluts, Melvin, Dyb Undergrund, Skyggesiden og GZHU. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

En lørdag med sækkepiber i Kastellet

Østerbroernes eget folkemøde