Foreninger og netværk for store og små mødes i Fælledparken den kommende weekend. Arkivfoto: Martin Sørensen
in ,

Østerbroernes eget folkemøde

Weekend: »Vi fejrer naboskab og fællesskab på Østerbroweekend 9.-10. juni,« lyder det fra Østerbro Lokaludvalg.

Når det er sommer, er det blevet en tradition med underholdning, foreninger og borgere, som er repræsenteret til en weekend i Fælledparken, hvor politikere fra rådhuset også kigger forbi.

I år kommer 29 lokale foreninger fra Østerbro og giver en forsmag på deres aktiviteter. Nogle af dem optræder, nogle fortæller og flere har aktiviteter som både store og små kan deltage i.

Blandt de mange deltagere er for eksempel: Unitarisk Kirkesamfund, Østerbro Billedskole, Kildevældskirken, Østerbro Koncertforening, Kajakklubben Nordhavn 2150, Skøjteklubben København, Handelstandens Boldklub, Lundehusspejderne, De Grønne Pigespejdere Sankt Jakobs.

Lokaludvalget selv er selvfølgelig også til stede. Borgerne kan møde det nye lokaludvalg og høre aktuelle projekter.

»Vi vil meget gerne snakke med dig, og hjælpe dig gerne videre med dine ideer og svare på alverdens spørgsmål om Østerbro,« fortæller lokaludvalget.

Østerbroweekend holdes ved siden af basketbanen, langs P. H. Langs Allé (over for Parken) i udkanten af Fælledparken.

Arrangementet finder sted klokken 10-15 både lørdag og søndag, og der er gratis mad fra restauranten Det Simrer ved middagstid.

I løbet af weekenden vil der være optræden ved både en ballonklovn, en lokal flamencoskole, og så er der tai chi og mulighed for at gå en tur med en læge i Hjerteforeningens regi.

Fra klokken 11.30 er der taler ved kultur- og fritidsborgmester Niko Grünfeld (Alt) samt borgerrepræsentanterne Jakob Næsager (K), Mette Annelie Rasmussen (R), Klaus Mygind (SF) og Lars Weiss (S).

Efter frokost lørdag tager Ray Ray alle med på en magisk rejse i børnehøjde.

Også søndag er der politikertaler, hvor Heidi Wang (LA) og Carl Christian Ebbesen (DF) supplerer nogle af de øvrige fra dagen i forvejen.

Weekendarrangementet rundes af med Nola Love, der spiller en omgang swingende New Orleans jazz. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Musikfestival i Østerbros baghave

Ungedag på Christiania