Ønsker du en bedre nattesøvn – så læs med her

Mange oplever, at de vågner op med ondt i ryggen efter en hel nats søvn. Dette kan i stor grad hænge sammen med ens sengevalg. Har du mulighed for at ændre din ligge position i løbet af natten, eller ligger du på samme måde, syv timer i streg?

Derudover er det selvfølgelig vigtig at være opmærksom på, hvorvidt man har ryg-, lænd-, eller skulderproblemer i forvejen. Har man dette, er der især én slags seng, som er at foretrække – en elevationsseng.

Elevationssengen tilpasser støtten efter dig som person

Med en elevationsseng vil du opleve, at din nattesøvn vil nå nye højder. Eventuelle skavanker du måtte have, såsom en diskusprolaps eller lign., vil der blive taget hensyn til. Du vil kunne ændre din liggeposition i løbet af natten ved hjælp af en lille støjsvag justering, der ændre positionen af madrassen. På den måde opnår du en øget komfort, og du vil sjældent vågne med ondt i ryggen grundet en dårlig liggeposition igen.

Hvis din partner ikke har samme præferencer som dig, ift. liggeposition, skal du ikke bekymre dig. Du kan nemlig få en elevationsseng i størrelserne 160×200 og 180×200, der begge har en todelt elevationsbund. Den todelte bund gør det muligt at justere hver side af sengen individuelt. Den enkelte madras kan derfor blive indstillet personligt til dig, så du opnår den bedst mulige støtte, mens du sover.

Personlig og professionel vejledning

For at sikre du tager den rigtige beslutning, er det muligt at tilkøbe 100 dages prøve, hvor du har mulighed for at teste sengen i dit eget hjem. Hvis du kan mærke, at komforten ikke er den rigtige for dig, har du fri mulighed for at ombytte den til en anden model.

Synes du dog stadig, at det er svært at beslutte, hvilken seng der vil være det bedste match til dig, så står bedrenætter.dk altid klar lige her til at råde og vejlede dig.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Med en kontinentalseng kan du gange komforten med tre

Se verden som en myre