Med en kontinentalseng kan du gange komforten med tre

Vidste du, at en kontinentalseng er opbygget af tre madraslag? Komforten, der udspringer fra kombinationen af tre forskellige madrasser, får dig til at slappe helt af, og den sikre dig derfor en nattesøvn, du ikke vil være foruden igen.

Kontinentalsenge er opbygget af tre forskellige madraslag. Det første lag er selve boxmadrassen, som enten er bygget op omkring komfortskum eller fjedre. Dette lag vil være sengens fundament. Herefter kommer springmadrassen, der udgør sengens komfortlag. Springmadrassens kvalitet afgør, hvor fast sengen er, og hvor god komfort du vil få ud af sengen.

Springmadrassen indeholder pocketfjedre, som konstant tilpasser sig din krops vægt samt din liggeposition, og derved opnår du en korrekt støtte hver nat. Det tredje lag vil være en topmadras for at sikre den bedste komfort. Udover at yde den sidste komfort, sikre topmadrassen også en forlængelse af sengens levetid, da topmadrassen vil tage imod slitagen der opstår ved brug.

Ikke blot en kvalitetsseng med komfort udover det sædvanlige

En kontinental seng er ikke blot en seng i rigtig høj kvalitet med et enormt højt komfortniveau. Det er også en seng, der har et flot udseende, og som vil pryde indretningen i soveværelset. Kontinentalsengens æstetiske design og ikke mindst højde er en meget populær faktor, når mange vælger ny seng. Med en kontinentalseng får man altså ’hele pakken’, hvad angår kvalitet, komfort og design.

Onlinepriser kan gøre drømmen til virkelighed

Der er rigtig mange kontinentalsenge på markedet, men hvis du ønsker at kunne vælge mellem et bredt sortiment samlet ét sted, hvor der tilmed er konkurrencedygtige priser, skulle du tage at kigge her. Bedrenætter.dk tilbyder kontinentalsenge i forskellige størrelser, designs og prisklasser. Fælles for dem alle er dog den høje kvalitet til lave onlinepriser, som bedrenætter.dk sikre ved udelukkende at have deres forretning online.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Leif Dahl Nielsen er 77-år og hjemløs

3. Kapitel: Vejen til gaden – og de stjålne år

Ønsker du en bedre nattesøvn – så læs med her